مدیر جامعه الزهرا(س) در پیام تسلیتی عنوان کرد؛

حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی عالمی مجاهد، مردمی و همراه نهضت اسلامی بود

سیدمهدی طباطبایی

مدیر جامعه الزهرا(س) با صدور پیام تسلیتی از حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی به عنوان عالمی مجاهد، مردمی و همراه و پشتیبان نهضت و نظام اسلامی یاد کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، متن پیام تسلیت حجت الاسلام والمسلمین مدنی در پی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی طباطبایی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

رحلت عالم مجاهد خطیب توانا حضرت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی طباطبایی شیرازی موجب تاثر و تأسف شد.

بزرگمردی که از آغاز نهضت فداییان اسلام در صف اول مبارزه قرار گرفت و به زندان رفت و در انقلاب شکوهمند اسلامی هم از آغاز نهضت تا پایان عمر با همتی تمام و عزم راسخ شرکت کرد و زندان ها و شکنجه ها را به جان خرید.

عالمی مردمی که ارتباط گسترده و صمیمی او در هیچ زمانی با مردم کمرنگ نشد و تیزبینی سیاسی او که برگرفته از تجربیات فراوان بود او را در مسیر مسئولیت های انقلابیش استوار نگه داشت. روحش شاد و قرین با اهلبیت عصمت و طهارت علیهم السلام باد که عمری را به نوکری آنان افتخار می کرد.

اینجانب ارتحال این عالم مجاهد را به خانواده آن مرحوم به ویژه اخوان معظم و فرزندان مکرم و همه علاقه مندان ایشان تسلیت و تعزیت عرض نموده و علو درجات آن مرحوم و صبر جمیل و اجر جزیل را برای بازماندگان از خدای مهربان خواستارم.

سیدمحمود مدنی بجستانی
مدیر جامعه الزهرا سلام الله علیها