20 مهر؛ آخرین مهلت ثبت نام در دبیرستان بزرگسالان علوم و معارف اسلامی هدی

ثبت نام دبیرستان بزرگسالان معارف اسلامی

مدیر مجتمع آموزشی تربیتی هدی از زمان ثبت نام در دبیرستان بزرگسالان دولتی علوم و معارف اسلامی هدی تا 20 مهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جناب آقای علیرضا کبیری روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دبیرستان بزرگسالان دولتی علوم و معارف اسلامی زمینه تحصیل و دریافت گواهی دیپلم برای بانوان علاقه‎مند به تحصیل دروس حوزوی به صورت حضوری و نیمه حضوری را فراهم کرده است.

مدیر مجتمع آموزشی تربیتی هدی افزود: مهلت ثبت نام در ترم اول این دبیرستان تا 20 مهر است و متقاضیان می‌توانند از ساعت ۱۴ تا ۱۸ با مراجعه حضوری و به همراه داشتن مدارک مورد نیاز از جمله اصل و کپی کارت ملی، اصل و کپی شناسنامه و 6 قطعه عکس سه در چهار در دبیرستان علوم و معارف اسلامی ثبت نام کنند.

کبیری تصریح کرد: حداقل سن داوطلبان مجرد در این دبیرستان 17 سال است و داوطلبان متأهل بدون شرط سنی می‌توانند در این دبیرستان مشغول به تحصیل شوند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره تلفن‎های ۳۲۱۱۲۱۵۰ – ۳۲۹۰۴۹۲۷ ارتباط برقرار کنید.