اعلام برگزیدگان مرحله پایانی مسابقه حدیث‌خوانی خانوادگی «مفاتیح الحیاة»

مفاتیح الحیات- نتایج سومین مرحله

اسامی برگزیدگان آخرین مرحله حدیث‌خوانی خانوادگی «مفاتیح الحیاة» اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دوره حدیث‌خوانی خانوادگی «مفاتیح الحیاة» به همت اداره کل امور طلاب و خانواده و اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

این دوره با محوریت کتاب «مفاتیح الحیاة» اثر تألیفی حضرت آیت‌الله جوادی آملی ویژه بانوان طلبه، همسران و فرزندان ایشان بود که در ۳ مرحله به‌صورت غیرحضوری برگزار ‌شد.

خانم زهره خورشیدی فر با کد تحصیلی 097...1393، خانم فاطمه شیربند با کد تحصیلی 033...1394 و خانم فاطمه زهرا عبداللهی فرزند یکی از بانوان طلبه با کد تحصیلی 055...1391 به عنوان برگزیدگان مرحله سوم و پایانی این دوره معرفی شدند.

بانوان طلبه می‌توانند جهت دریافت هدایای خود به اداره کل امور طلاب، امور فرهنگی خانواده مراجعه کنند و یا با شماره تلفن  ۳۲۱۱۲۶۳۲ تماس بگیرند.

کتاب مفاتیح الحیاة به عنوان جلد دوم و مکمل مفاتیح‌الجنان مشهور است و به رفتارهای فرهنگی ـ اجتماعی و حوزۀ اخلاق و حقوق اجتماعی می‌پردازد.

این کتاب جهت سهولت دسترسی طلاب به منبع مسابقه با ۲۵ درصد تخفیف در سرای ثقلین ورودی ساختمان شهید بهشتی به فروش رسید.