کتاب «ارمغان اربعین» منتشر شد

کتاب ارمغان اربعین

کتاب ارمغان اربعین نوشته حجت‌الاسلام‌ والمسلمین جواد محدثی به همت معاونت پژوهش جامعة الزهرا علیها السلام منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در آستانۀ اربعین حسینی، کتاب «ارمغان اربعین» نوشتۀ جناب آقای جواد محدثی به همّت معاونت پژوهش و توسط انتشارات جامعة ‌الزهرا علیهاالسلام چاپ و منتشر شد.

این نوشتار در 64 صفحه و قطع پالتویی، مباحث و مطالب ارزنده‌ای را در باب إستحباب زیارت اربعین، حرکت شگفت‌ و عزت‌آفرینِ پیاده‌روی اربعین، اربعین و انقلاب اسلامی ارائه کرده و در پایان نیز به بیان نکاتی چند دربارۀ ادب و آداب زیارت اربعین پرداخته است تا خوانندگان محترم بتوانند از دستاوردها و برکات فردی و اجتماعی این زیارتِ بزرگ بهره‌مند شوند و چراغ معرفت حسینی و شور عاشورایی را در دل‌های خود شعله‌ورتر سازند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت تهیۀ این کتاب به فروشگاه کتاب و محصولات فرهنگی جامعة ‌الزهرا ـ علیها السلام ـ جنب حسینیۀ امام خمینی(ره) مراجعه و آن را با ۴۰ درصد تخفیف خریداری کنند.

دانلود کتاب ارمغان اربعین