آغاز یازدهمین مرحله «سیری در نهج البلاغه» ویژه اساتید جامعه الزهرا(س)

نهج البلاغه مرحله یازدهم اساتید

یازدهمین مرحله دوره غیرحضوری «سیری در نهج البلاغه» ویژه اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: نهج البلاغه الگوی يك زندگى سعادتمند انسانى در تمام ابعاد است و برای دست‌يابي به جامعه‌اى بر پایه عقل و حرکت امیدوارانه، جهاد، تلاش، پيروزى و موفقيت می‌توان از نهج البلاغه بهره برد.

مدیرکل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: دوره مطالعاتی «سیری در نهج البلاغه» از سوی اداره قرآن و حدیث ویژه اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام از مهر سال ۹۷  آغاز شد و اساتید شرکت کننده در این طرح بر اساس برنامه زمان‌بندی شده، قسمت‌های مشخص را مطالعه و در این دوره شرکت می‌کنند.

طباطبایی با بیان اینکه این طرح در مراحل قبل مورد استقبال و تأیید اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام قرار گرفته است، به آغاز یازدهمین مرحله این دوره اشاره کرد و گفت: محدوده این دوره از حدیث‌خوانی نهج البلاغه خطبه 1 تا 40 است.

وی مهلت پاسخ به سؤالات این مرحله را تا 20 آبان اعلام کرد و یادآور شد: اساتیدی که موفق به شرکت در مراحل قبل نشده‌اند می‌توانند تا پایان آذر با ارئه پاسخنامه مراحل قبل به این طرح ملحق شوند.

مدیر کل امور تربیتی بیان داشت: اساتید جهت دریافت سؤالات می‌توانند به سایت و یا کانال  جامعه‌الزهرا علیهاالسلام مراجعه کنند، همچنین فایل‌های این دوره در کانال اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام در پیام‌رسان سروش به نشانی @asatid۲۱۵۹ قرار می‌گیرد.

طباطبایی عنوان کرد: اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام می‌توانند پاسخنامه‌های خود را به نشانی الکترونیکی hadith@jz.ac.ir ارسال کنند.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله اول نهج‌البلاغه‌خوانی ویژه اساتید این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله دوم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله سوم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله چهارم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله پنجم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله ششم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله هفتم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله هشتم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله نهم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله دهم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله یازدهم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.