برگزاری مراسم جشن 17 ربیع الاول در مهدکودک شکوفه‌های بهار

مهد کودک- جشن 17 ربیع 8

مراسم جشن میلاد ختمی مرتبت حضرت محمد مصطفی صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و امام جعفر صادق علیه‌السلام با حضور 600 نفر از نونهالان مهد کودک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، مراسم جشن با شکوه 17 ربیع الاول با حضور 600 نفر از نونهالان در مهدکوک شکوفه‌های بهار جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

هدف از برگزاری این مراسم، آموزش کودکان و عرض ارادت به اهل بیت علیهم‌السلام، حفظ وحدت و یکرنگی، اتحاد و همدلی، آشنایی با علت نامگذاری هفته وحدت وغیره بود.

در این مراسم، کودکان با اجرای برنامه‌های شاد و متنوع از جمله تلاوت قرآن کریم، داستان مذهبی کودکانه، سرود و  مولودی این عید خجسته را به حضرت ولیّ‌عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف تبریک عرض کردند  و با قرائت دعای فرج ظهور حضرت حجت عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف را از خداوند مهربان، خواستار شدند.