به همت اداره قرآن وحدیث؛

محفل انس با قرآن کریم ویژه طلاب خوابگاهی برگزار می‌شود

محفل انس با قرآن

محفل انس با قرآن کریم ویژه ماه مبارک رمضان و همزمان با شب میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(علیه‌السلام) در خوابگاه حضرت خدیجه(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی مدیر کل اداره امور تربیتی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک میلاد با سعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (علیه‌السلام) عنوان کرد: محفل انس با قرآن در ماه نزول قرآن کریم با حضور اساتید و قاریان برجسته برگزار می‌شود.

وی گفت: این محفل قرآنی، شام چهارشنبه 9 خردادماه بعداز نماز مغرب وعشاء همراه پذیرایی افطار و با حضور طلاب بین‌الملل خوابگاهی و جمعی از اساتید قرآنی برگزار می‌شود.

طباطبایی تصریح کرد: قرائت قرآن کریم توسط قاری برجسته، سخنرانی و مدیحه‌سرایی از برنامه‌های این محفل نورانی است.