فرمانده ارشد پایگاه‌های بسیج جامعه الزهرا (س) منصوب شد

حکم خانم احسانی

خانم احسانی به عنوان فرمانده ارشد پایگاه‌های بسیج جامعه الزهرا (س) منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم احسانی روز سه شنبه همزمان با سالروز بسیج مستضعفان در مراسم دیدار جمعی از فرماندهان و اعضای بسیج جامعه الزهرا علیهاالسلام با حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی مدیر این مؤسسه علمی آموزشی به سمت «فرمانده ارشد پایگاه‌های بسیج جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب شد.

این حکم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام و حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل امیرزاده فرمانده مرکز بسیج طلاب و روحانیون استان قم به خانم احسانی اعطا شد.

خانم احسانی بنا به توافق مشترک مرکز بسیج طلاب و روحانیون استان قم و جامعه الزهرا علیهاالسلام این مسئولیت را به عهده گرفته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی در این مراسم، بیان داشت: خانم احسانی فرزند سرزمین شهادت هستند که امید است در راستای مسیر برادر شهید و شهدای انقلاب به بهترین نحو و با اخلاق سازنده ضمن رعایت شئون جامعه الزهرا علیهاالسلام که یک مجموعه آموزشی حوزوی است، گام بردارند.