گزارش تصویری/ دیدار از فرماندهان و اعضای شورای بسیج جامعه الزهرا با حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی

دیدر فرماندهان بسیج جامعه با مدیر جامعه الزهرا 2

همزمان با سالروز بسیج مستضعفان، جمعی از فرماندهان و اعضای شورای بسیج جامعه الزهرا با حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، همزمان با روز بسیج مستضعفان، جمعی از فرماندهان و اعضای شورای بسیج جامعه الزهرا علیهاالسلام با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی دیدار کردند.

در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل امیرزاده، فرمانده مرکز بسیج طلاب و روحانیون استان قم حضور داشت و بر گسترش تعامل و هم افزایی این دو نهاد تأکید کرد.

در این مراسم، بنا به توافق مشترک مرکز بسیج طلاب و روحانیون استان قم و جامعه الزهرا علیهاالسلام، خانم زهرا احسانی به سمت «فرمانده ارشد پایگاه‌های بسیج جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب شد.