در راستای ترویج فرهنگ ازدواج آسان؛

مراسم جشن عقد طلبه جامعه الزهرا (س) برگزار می‌شود

مراسم جشن عقد

مراسم جشن عقد طلبه جامعه الزهرا علیهاالسلام همزمان با میلاد باسعادت حضرت امام حسن عسکری علیه‌السلام در جوار مزار شهدای گمنام این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم جشن عقد یکی از طلاب مدرسه علمیه صالحات همزمان با میلاد باسعادت حضرت امام حسن عسکری علیه‌السلام در جوار مزار شهدای گمنام جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این برنامه به همت اداره کل امور فرهنگی در راستای ترویج سبک زندگی اسلامی و ازدواج آسان همراه با  مولودی‌خوانی روز پنجشنبه 14 آذر ساعت 9 تا 11 برگزار می‌شود.

رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی در خطبه عقد 10 اردیبهشت 1375 فرمودند: «خوشبختی عبارت است از آرامش، احساس سعادت و احساس امنیت. جشن و اسراف و زیاده‌روی، كسی را خوشبخت نمی‌كند. مهریه و جهیزیه هم كسی را خوشبخت نمی‌كند. پای‌بندی به روشِ شرع است كه انسان را خوشبخت می‌كند».

در پایان، از اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام جهت حضور در این مراسم دعوت به عمل می‌آید.