با حضور جانباز و آزاده مدافع حرم؛

نشست محفل شهدا در جامعه الزهرا(س) برگزار شد

مصطفی یادگاری

نشست محفل شهدا با خاطره گویی آزاده و جانباز مدافع حرم در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست محفل شهدا با همکاری اداره کل فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام ویژه طلاب و دانشجویان خوابگاهی پس از نماز مغرب و عشاء در خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام برگزار شد.

این مراسم با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا به ویژه فداکاری ها و جانبازی های شهدای مدافع حرم اجرا شد.

در این نشست آقای مصطفی یادگاری، آزاده و جانباز مدافع حرم  حضور داشت و به بیان خاطرات تلخ و شیرین زمان دفاع از حرم و عملیات های مختلف در سوریه پرداخت.

این آزاده مدافع حرم که از نیمه رمضان تا 28 صفر سال 91 به مدت 6 ماه در اسارت بود، به دوران اسارت خود توسط گروه‌های تکفیری اشاره و خاطراتی را از آن دوران تعریف کرد.

وی به نحوه آزادی و عنایت خاص خداوند به ایشان و همرزمانش اشاره کرد و به بیان خاطراتی از شهدای مدافع حرم که در عملیات های مختلف در کنار آنها بر ضد تکفیری ها می جنگیدند، پرداخت.

یادگاری تصریح کرد: هرثانیه از امنیت ما در کشور مرهون زحمات و جانفشانی‌های شهدا و همچنین سختی‌های مدافعان حرم است.

وی در ادامه به وظایف بانوان طلبه در جامعه اشاره و تأکید کرد: امروز دشمن نقشه های شومی برای جوانان و مردم ما در سر دارد و طلاب به ویژه بانوان طلبه در این شرایط حساس وظیفه سنگینی به عهده دارند.