درس‌هایی از نهج‌البلاغه

nahj

کتاب درس‌هایی از نهج‌البلاغه گزیده‌ای از کلمات قصار مولی الموحدین علیه السلام با شرح کوتاهی از استاد جواد محدثی است.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، نهج‌البلاغه از منابع حدیثی و از اعتبار و موقعیت خاصی برخوردار است و در طول قرن‌های متمادی، صدها شرح و ترجمه به زبان‌های مختلف بر آن نوشته شده است. هزاران نفر با حفظ خطبه‌ها نامه‌ها و فرازهای درخشان این کتاب، هم از آن بهره‌های معنوی برده‌اند و هم بر قدرت کلام و فصاحت گفتار خویش افزوده‌اند و نویسندگان با الهام از محتوای غنی آن در مسائل اسلامی هزاران مقاله نگاشته‌اند. برخورد ما با این کتاب، برخورد با یک کتاب معتبر و غنی حدیثی است که سرشار از حکمت‌های ارزنده و گوهرهای نفیس است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره نهج‌البلاغه بیان می‌دارند: «سخن امیر‌المومنین نهج‌البلاغه است؛ فصیح‌ترین کلام آدمی در میان عرب. نهج‌البلاغه اوج هنر و اوج زیبایی است؛ زیبایی لفظ و زیبایی معناست. انسان مبهوت می‌ماند! هیچ شاعر بزرگ عرب، هیچ نویسنده هنرمند عرب نتوانسته بگوید که من از مراجعه به نهج البلاغه بی‌نیازم.»

نویسنده کتاب درس‌هایی از نهج‌البلاغه می‌کوشدتا سخنان امیر کلام را در قالبی نیکو برای نسل جوان بیان کند و از شرح مزجی برای این منظور بهره برده است.

درس‌هایی از نهج‌البلاغه در 40 صفحه از سوی انتشارات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به زیور طبع آراسته شده است.

علاقه مندان می توانند برای تهیه این کتاب با تخفیف ویژه به فروشگاه الکترونیکی کتاب مراجعه کنند.