کارگاه «آشنایی با پژوهان؛ نرم‌افزار کتابخوان همراه» برگزار می‌شود

کارگاه آشنایی با پژوهان

کارگاه «آشنایی با پژوهان؛ نرم‌افزار کتابخوان همراه» همزمان با سومین روز هفته پژوهش در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کارگاه «آشنایی با پژوهان؛ نرم‌افزار کتابخوان همراه» روز دوشنبه ۲۵ آذر ساعت ۱۰ تا ۱۲ با حضور جناب آقای مهندس دانش‌پژوه در پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام در راستای ارج نهادن و گرامیداشت هفته پژوهش که در سال جاری از روز شنبه تا پنجشنبه، 23 تا 28 آذر است، شعار «بانوی فرهیخته حوزه تمدن ساز» را نامگذاری کرده است.

بر این اساس، هر یک از روزهای هفته با عنوانی نامگذاری شده است و سومین روز هفته پژوهش در جامعه الزهرا علیهاالسلام با توجه به موضوع این کارگاه روز «پژوهش، تولید علم و توسعه تحقیقات پژوهشی» نام گرفته است.