از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س) برگزار می‌شود:

نشست علمی پژوهشی «نسبت آینده فضای مجازی با آینده انقلاب اسلامی»

نشست علمی پژوهشی آینده فضای مجازی با آینده انقلاب

نشست علمی پژوهشی «نسبت آینده فضای مجازی با آینده انقلاب اسلامی» همزمان با پنجمین روز هفته پژوهش در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، همزمان با بزرگداشت هفته پژوهش، نشست علمی پژوهشی «نسبت آینده فضای مجازی با آینده انقلاب اسلامی» روز چهارشنبه 27 آذر ساعت 10 تا ۱۲ در پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این نشست، جناب آقای احمد کوهی، استاد حوزه و دانشگاه و پژوهشگر حوزوی به تبیین این موضوع می پردازد.

معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام بر اساس برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های هفته پژوهش، هر یک از روزها را با عنوانی نامگذاری کرده که این روز به نام «پژوهش و حوزه انقلابی» است.

«بانوی فرهیخته حوزه تمدن ساز» نیز شعار هفته پژوهش در جامعه الزهرا علیهاالسلام است.