از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س) برگزار می‌شود؛

نشست علمی «بازخوانی امر به معروف و نهی از منکر در علوم انسانی با رویکرد روانشناسی اجتماعی»

123

نشست علمی پژوهشی «بازخوانی امر به معروف و نهی از منکر در علوم انسانی با رویکرد روانشناسی اجتماعی» در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست علمی پژوهشی «بازخوانی امر به معروف و نهی از منکر در علوم انسانی با رویکرد روانشناسی اجتماعی» به همت معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و با همکاری پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر  برگزار می‌شود.

در این نشست علمی پژوهشی، جناب آقای دکتر محمد دین محمدی، مسئول گروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر و سرکار خانم شیما میان محله، مسئول گروه مطالعات زنان پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر به تبیین محورهای بازخوانی امر به معروف و نهی از منکر در علوم انسانی با رویکرد روانشناسی اجتماعی می پردازند.

این نشست روز یکشنبه اول دی ساعت 11 تا ۱۲ در طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام تشکیل می‌شود.