از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س) برگزار می‌شود:

بیست و سومین کرسی علمی ترویجی اصول و مولفه ها

کرسی علمی ترویجی «اصول و مؤلفه‌های سیر و سلوک در آموزه‌های حضرت فاطمه علیهاالسلام» با ارائه دکتر فاطمه مغیثی و نقد توسط حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد رودگر و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مسلم گریوانی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، بیست و سومین کرسی علمی ترویجی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با موضوع «اصول و مؤلفه‌های سیر و سلوک در آموزه‌های حضرت فاطمه علیهاالسلام» از سوی گروه عرفان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با مشارکت معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این کرسی، خانم دکتر فاطمه مغیثی به ارائه این موضوع می‌پردازد و حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد رودگر و حجت الاسلام والمسلمین دکتر مسلم گریوانی به عنوان ناقد در این کرسی حضور دارند، همچنین سرکار خانم کشتکاران، دبیر علمی این نشست است.

این نشست، روز چهارشنبه 4 دی‌ ساعت12:30 تا ۱4 در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.