آیت‌الله احمدی ژرفای دانش را با بلندای اخلاق به هم آمیخته بود

احمد احمدی

مدیر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها درگذشت آیت‌الله دکتر احمدی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، متن پیام تسلیت حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی در پی درگذشت آیت‌الله احمدی بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

ارتحال عالم زاهد و مجاهد سخت‌کوش آیت‌الله دکتر احمد احمدی موجب تاثر شد.

بزرگمردی که ژرفای دانش را با بلندای اخلاق به هم آمیخته و تعصب دینی را با متانت سیاسی ممزوج کرده بود. بنده سجایای بلند اخلاقی، منش متین سیاسی و ژرفای دانش وی را در دوران همکاری در مجلس هفتم شورای اسلامی از نزدیک شاهد و ناظر بودم.

شیفتگی او نسبت به اساتید گرامش آیات عظام بروجردی، امام خمینی و علامه طباطبایی و منش تمام عیار حوزوی، تعبد خاص دینی و تقوا و تواضع در رفتار و گفتار وی مشاهد و محسوس بود.

اینجانب ضایعه فقدان این دانشمند عزیز را به رهبر معظم انقلاب اسلامی، حوزویان، دانشگاهیان و خانواده محترم آن فقید سعید تسلیت عرض می کنم و علو درجات ایشان را از خداوند منان مسألت دارم.

سیدمحمود مدنی

مدیر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها