دفاع از رساله علمی سطح چهار جامعه الزهرا(س) به زبان انگلیسی

اطلاعیه دفاع سطح4 باموضوع دصفی الدین

جلسه دفاعیه رساله علمی سطح چهار رشته اسلام شناسی با موضوع «A Reading Textbook for English for Islamic Purposes» به صورت ویدیو کنفرانس در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، چهاردهمین جلسه دفاعیه طلاب مقطع سطح چهار رشته اسلام شناسی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این جلسه، سرکار خانم شهناز بهیه صفی الدین از پایان‌نامه خود با موضوع«A Reading Textbook for English for Islamic Purposes» دفاع می‌کند.

این رساله با هدف تدوین متون انگلیسی با رویکرد اسلامی و متناسب برای دوره‌های آموزشی آکادمیک نگاشته شده است که حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی شمالی به عنوان استاد راهنما و سرکار خانم محبوبه مرشدیان به عنوان استاد مشاور این رساله علمی هستند.

ارزیابی و داوری این رساله بر عهده حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد رصافی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مصطفی دریاباری خواهد بود.

این جلسه، روز یکشنبه 15 دی 1398 ساعت 12:30 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) و برای دومین بار در جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت ویدیوکنفرانس برگزار می‌شود.

گزارش تصویری این جلسه، متعاقباً از طریق سایت جامعه الزهرا علیهاالسلام اطلاع‌رسانی خواهد شد.