برگزاری مراسم گرامیداشت سردار دل‌ها در جامعه الزهرا(س)

سردار سلیمانی

مراسم گرامیداشت سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی ویژه اساتید و طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین دیانی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم گرامیداشت سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی و یاران وفادارش از جمله ابومهدی المهندس ویژه اساتید و طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی دیانی، مبلغ دینی و از مدافعان حرم به عنوان سخنران در این مراسم حضور دارد.

این مراسم، روز چهارشنبه 18 دی ساعت 11 تا12 در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ مراسم شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام نیز روز پنجشنبه ساعت 7 تا 8 با حضور کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار و در این مراسم نیز یاد سردار شهید سلیمانی و یاران وفادارانش گرامی داشته می‌شود.