تدوین و انتشار مجموعه «ره توشه مبلغان» در چهار جلد

ره توشه مبلغان

مدیر اداره پاسخ به سؤالات دینی از تدوین و آماده‌سازی مجموعه «ره توشه مبلغان» در 4 جلد برای متقاضیان جهت استفاده در برنامه های تبلیغی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم حائری شیرازی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: مجموعه «ره توشه مبلغان» از سوی اداره پاسخ به سؤالات جامعه الزهرا علیهاالسلام تدوین و آماده ارائه به مبلغان در ایام تبلیغی به ویژه ایام فاطمیه شد.

مدیر اداره پاسخ به سؤالات دینی افزود: این مجموعه شامل موضوعات فقهی با درختواره موضوعی در مسائل مستحدثه و موارد مبتلا به بانوان با آراء مراجع عظام است که برای دسترسی آسان مبلغان و اساتید به پاسخ‌ها صحیح، تهیه و تنظیم شده است.

حائری شیرازی افزود: این مجموعه نمونه‌ای از 50 موضوع فقهی حاصل تلاش محققان و اساتید مجرب در بخش تحقیقات و استفتائات اداره پاسخ به سؤالات جامعه الزهرا علیهاالسلام است.

حائری در پایان گفت: این جزوه در حال حاضر از سوی اداره پاسخ به سؤالات دینی به متقاضیان قابل ارائه است، همچنین کاربران می‌توانند نسخه پی دی اف جزوات را دریافت کنند.

دانلود ره توشه مبلغان 1 شامل تقلید، تکلیف، مطهرات و نجاسات، وضو و غسل، تیمم

دانلود ره توشه 2 شامل نماز، روزه، نماز و روزه مسافر

دانلود ره توشه 3 شامل نکاح، طلاق، محرمیت، پوشش، نگاه، زینت، رقص، موسیقی و کف زدن

دانلود ره توشه 4 شامل خمس، زکات، معاملات و امور بانکی، نذر، عهد، قسم، وقف، بازی و سرگرمی و احکام متفرقه