امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام دوره های مهارتی فرهنگی و هنری

اداره آموزش های مهارتی فرهنگی

ثبت نام ترم زمستانی دوره های مهارتی فرهنگی و هنری امروز به پایان می رسد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مهلت ثبت‌نام ترم آموزشی زمستان 98 اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی تا 8 بهمن تمدید شد.

در این ترم که چهاردهمین ترم آموزشی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی است، 49 دوره آموزشی در قالب 6 دپارتمان ادبیات، فناوری اطلاعات، هنرهای دستی، هنرهای تجسمی، مهارت‌های زندگی و طب و سلامت ارائه می‌شود.

همه طلاب مجموعه بزرگ جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، دانشجویان دانشکده هدی و فراگیران مجتمع هدی می‌توانند در این دوره‌ها ثبت‌نام کنند و به دلیل محدودیت ظرفیت، اولویت ثبت‌نام با افرادی است که زودتر اقدام کنند.

طلاب جاری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با مراجعه به سامانه دانش‌پژوهان و پنل شخصی خود، قادر به ثبت‌نام در این دوره‌ها هستند.

فراگیران مجتمع هدی نیز می‌توانند با مراجعه حضوری به اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی، واقع در زیرزمین سالن آیت‌الله بهاءالدینی روند ثبت‌نام خود را تکمیل کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعت اداری با شماره‌های 32112332 و یا 32112446 تماس بگیرند.

دانلود جدول دوره های آموزش های مهارتی فرهنگی ویژه ترم زمستان