همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر:

نشست بصیرت افزایی «انقلاب اسلامی، راه طی شده، آفاق پیش‌رو» برگزار می‌شود

11

همزمان با ایام الله دهه فجر نشست بصیرت افزایی «انقلاب اسلامی، راه طی شده، آفاق پیش‌رو» با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست بصیرت افزایی جامعه الزهرا علیهاالسلام روز چهارشنبه 16 بهمن ساعت 10:45 تا ۱۲ از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی این مؤسسه علمی حوزوی در سالن بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

به مناسبت ایام الله دهه فجر، نخستین نشست بصیرت افزایی در نیمسال دوم تحصیلی 99-98 به موضوع «انقلاب اسلامی، راه طی شده، آفاق پیش‌رو» اختصاص دارد.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علی عباسی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه به تبیین این موضوع می‌پردازد.

سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی جامعه الزهرا علیهاالسلام همچون ترم گذشته، هر هفته روزهای چهارشنبه با حضور اساتید و طلاب برگزار می‌شود و با دعوت از علما، فضلا و اساتید حوزه و دانشگاه به این نشست‌ها، موضوعات روز مورد تبیین قرار می‌گیرد.