نشست بصیرت افزایی «منشور انتخابات جمهوری اسلامی از دیدگاه قرآن» برگزار می‌شود

بصیرت افزایی - انتخابات

نشست بصیرت افزایی « منشور انتخابات جمهوری اسلامی از دیدگاه قرآن» با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین زمانی در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست بصیرت افزایی «منشور انتخابات جمهوری اسلامی از دیدگاه قرآن» روز چهارشنبه 23 بهمن ماه از ساعت ۱۰:۴۵ تا ۱۲ از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی در سالن بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

با توجه به نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه، دومین نشست بصیرت افزایی نیمسال دوم تحصیلی ۹۹-۹۸ به این موضوع اختصاص یافته است.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدحسن زمانی، رئیس دفتر سیاسی اجتماعی مرکز مدیریت حوزه های علمیه به تبیین بحث می‌پردازد.

سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی جامعه الزهرا علیهاالسلام همچون ترم گذشته، هر هفته روزهای چهارشنبه با حضور اساتید و طلاب و بررسی موضوعات روز برگزار می شود.

دانلود منشور اخلاق اسلامی انتخابات