اعلام برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «خودباوری و خودکفایی در اندیشه امام خمینی ره»

مسابقه کتابخوانی

بیست نفر از شرکت‌کنندگان مسابقه کتابخوانی «خودباوری و خودکفایی در اندیشه امام خمینی ره» به عنوان برگزیده معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «خودباوری و خودکفایی در اندیشه امام خمینی(ره)» اعلام شدند.

در این مسابقه که از سوی اداره کل امور فرهنگی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه شرکت‌کنندگان در اردوی مرقد مطهر امام راحل(ره) برگزار شده بود، 150 نفر از بانوان طلبه شرکت کردند.

هدف از برگزاری این مسابقه، بیداری، خودباوری و ارائه راهکار جهت استقلال صحیح در جهت مملکت مستقل بود.

در این مسابقه که به صورت کتبی برگزار شد، 61 نفر از شرکت‌کنندگان امتیاز کامل را دریافت کردند که 20 نفر از بانوان طلبه به نام‌های خانم‌ها فاطمه دوادگران، راضیه مرادی، هانیه باختری، سعیده آقامحمدی، نرگس حسینی، ملیحه رضایی، سیده‌فاطمه میرخلیلی، زوبیه فاطمه، فاطمه نقوی، فاطمه عصومه حسین‌زاده، مائده رنجبر، فاطمه کاظمی بیدهندی، نجمه رشیدی ابرقوی، مرضیه هدی علی‌پور، زینب‌سادات حسینی، فاطمه حسنی بکتاش، رضیه مهرانی، معصومه ذوالفقاری، فاطمه طاهری، معصومه عابد به قید قرعه انتخاب شدند.

برگزیدگان می‌توانند تا 15 تیرماه جهت دریافت جوایز خود به دفتر اداره کل امور فرهنگی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها مراجعه کنند.