نونهالان برگزیده مسابقه «نویسنده کوچک2» تجلیل شدند

مهد کودک تجلیل از برگزیدگان نویسنده کوچک

بیش از 60 اثر خلاق از سوی کودکان و والدین آنان به مهدکودک به مسابقه «نویسنده کوچک2» ارسال شد که 6 اثر به عنوان برگزیده مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نمایشگاه آثار مسابقه «نویسنده کوچک 2» ویژه کودکان مهدکوک شکوفه های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

مسابقه «نویسنده کوچک» همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش ویژه نونهالان مهد کودک شکوفه های بهار برگزار شد و کودکان با استفاده ازاحادیث و روایات،  داستانی را برای مادر خود تعریف کرده و مادر، داستان را در قالب کتابی که با سلیقه و ابتکار خود ساخته بود ثبت کرده و کتاب را در اختیار کودک قرار داد تا با توجه به متن هر صفحه، نقاشی مربوطه به بخش‌های داستان را ترسیم کند.

بیش از 60 اثر خلاق از سوی کودکان و والدین آنان به مهدکودک ارسال شد که هم از لحاظ متن داستان و هم تکنیک ساخت کتاب از آثار قابل توجه بودند.

در حاشیه برگزاری جشن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در مهدکودک، 6 نفر از برگزیدگان مسابقه «نویسنده کوچک2» معرفی شدند و مورد تجلیل قرار گرفتند.

همچنین به رسم یادبود به بقیه شرکت‌کنندگان نیز هدایایی تقدیم شد.

مهدکودک- تجلیل از نویسنده کوچک