برگزاری درس اخلاق ویژه اساتید خواهر جامعه الزهرا(س)

درس اخلاق اساتید

بانو مجتهده گل گیری در درس اخلاق ویژه اساتید خواهر جامعه الزهرا علیهاالسلام به ادامه مبحث «رسالت‌های تربیتی اساتید خواهر» می‌پردازد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، درس اخلاق اختصاصی اساتید خواهر جامعه الزهرا علیهاالسلام روز یکشنبه 27 بهمن ساعت 11 تا 12 در سالن جلسات طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی برگزار می‌شود.

جلسات درس اخلاق اساتید از روز یکشنبه ۱۳ بهمن آغاز شده است و به صورت یک هفته در میان برگزار می‌شود.

در این جلسات که بانو مجتهده گل گیری، استاد درس خارج حوزه های علمیه خواهران حضور دارد، به ادامه مبحث «رسالت‌های تربیتی اساتید» پرداخته می‌شود.

جلسات درس اخلاق جامعه‌الزهرا علیهاالسلام نیز هر هفته روزهای یکشنبه ساعت ۱۱ تا ۱۲ در سالن بیداری اسلامی برگزار می‌شود و اساتید خواهر می‌توانند در یکی از این جلسات حضور داشته باشند.