فراخوان پنجمین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی منتشر شد

کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی

پنجمین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی با همکاری نهادها و مراکز علمی و حوزوی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، فراخوان پنجمین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی از سوی دبیرخانه دائمی کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی منتشر شد.

پنجمین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی با هدف گفتمان‌سازی، تولید علم و نظریه‌پردازی، تضارب اندیشه‌ها و ارتباط مستمر با جامعه‌ی علمی، پاییز ۱۳۹۸ در ایران برگزار می‌شود.

این کنگره در محورهای میان‌رشته‌ای و رشته‌ای است که محورهای میان‌رشته‌ای شامل فلسفه و روش‌شناسی علوم انسانی اسلامی، مدیریت تحول علوم انسانی و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت است.

محورهای رشته‌ای این کنگره شامل اقتصاد اسلامی، تعلیم و تربیت اسلامی، جامعه‌شناسی اسلامی، ارتباطات و رسانه اسلامی، روانشناسی اسلامی، علوم سیاسی اسلامی، فقه و حقوق اسلامی، مدیریت اسلامی و همچنین هنر و معماری اسلامی است.

بر اساس این گزارش، مقالات پذیرفته شده، پس از برگزاری کنگره در مجلات علمی ـ پژوهشی منتشر خواهد شد.

در طول دوره‌ی فراخوان، مقالات ارسالی حداکثر تا سه ماه تعیین تکلیف می‌شوند و بلافاصله به مقالات پذیرفته شده گواهی اعطا خواهد شد.

محورهای تفصیلی هر کمیسیون به زودی بر روی سایت قرار خواهد گرفت.

ارسال مقاله فقط از طریق سایت کنگره به آدرس الکترونیکی http://icih.ir امکان‌پذیر است و مقالاتی که از طریق ایمیل ارسال شوند، بررسی نخواهند شد.

مهلت ارسال چکیده مقاله تا 31 شهریور 1397 و مهلت ارسال اصل مقاله: تا 29 اسفند 1397 است.