تعطیلی همه سطوح تحصیلی جامعه الزهرا در روز شنبه

اطلاعیه

با توجه به تدابیر بهداشتی استان و ابلاغ مدیر محترم همه مقاطع تحصیلی جامعه الزهرا علیهاالسلام روزز شنبه 3 اسفند تعطیل است.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، بر اساس گزارش های وزارت بهداشت در خصوص ابتلای چند نفر به ویروس کرونا در قم و با تدبیر مدیریت محترم، همه دروس در همه سطوح تحصیلی فردا شنبه سوم اسفند تعطیل است.

بر اساس این گزارش بخش اداری جامعه الزهرا علیهاالسلام فردا دایر است و نسبت به روزهای آینده با توجه به تدابیر بهداشتی استان تصمیمات مناسب اخذ و اطلاع رسانی می شود.

نظر به مصوبه اخیر جامعه الزهرا علیها السلام، از این پس با تعطیلی بخش آموزش، مهدکودک به حالت نیمه تعطیل در می آید و فقط تعداد محدودی از مربیان جهت نگهداری از کودکان احتمالی در مهد حضور دارند.
با توجه به شرایط حساس استان پیشنهاد میشود در صورت امکان از آوردن کودکان به مهد خودداری کنند.

همچنین کلاس های اداره آموزش های مهارتی فرهنگی همزمان با تعطیلی کلاس های آموزش، تعطیل است.

بر اساس اعلام مسئولان بهداشت و درمان قم، خبرهای رسمی و صحیح در مورد کرونا از طریق صدا و سیما اعلام می شود و مردم به شایعات توجه نکنند.