اصول مواجهه با فضای مجازی در خانواده با استفاده از آموزه‌های دینی

فضای مجازی

جزوه اصول مواجهه با فضای مجازی در خانواده با استفاده از آموزه‌های دینی از سوی مرکز مشاوره جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مرکز مشاوره جامعه الزهرا علیهاالسلام در پی تعطیلات مراکز آموزشی جامعه الزهرا علیهاالسلام و فرصت طلاب برای حضور در خانه و در کنار خانواده و استفاده از فضای مجازی، جزوه اصول مواجهه با فضای مجازی در خانواده با استفاده از آموزه‌های دینی منتشر کرد.

برای کاهش معضلات مربوط به فضای مجازی و کارکردهای رسانه‌ای آن، علاوه بر راهکارهای مورد نیاز در بعد حاکمیتی نیاز است که در سطح خانواده‌ها نیز برای استفاده صحیح از ابزارهای نوین ارتباطی، فرهنگ‌سازی شود.

این جزوه شامل اصول دهگانه رسانه دینی در خانه و خانواده است که علاقه مندان می‌توانند در ایام تعطیلات آن را مطالعه کرده و در زندگی خود بکار گیرند.

دانلود جزوه اصول مواجهه با فضای مجازی در خانواده با استفاده از آموزه های دینی