اطلاعیه شماره 4؛

آغاز آموزش از راه دور طلاب سطح 4 و دوره عالی فقه

فضای مجازی

معاونت آموزشی تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام از آغاز آموزش از راه دور طلاب سطح 4 و دوره عالی فقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، اطلاعیه معاونت آموزشی تربیتی بدین شرح است:

به اطلاع طلاب گرامی می رساند به منظور رعایت نکات بهداشتی و حفظ سلامت و با توجه به ضرورت  استمرار فعالیتهای آموزشی و پیشرفت دروس، برای هر یک از کلاس­های اساتید، یک کانال در پیام رسان داخلی ایتا تشکیل شده و فایل­های تدریس اساتید و فعالیت های کلاسی طلاب اعم از کنفرانس یا تحقیق یا ... پس از دریافت، در کانال بارگذاری می شود تا در اختیار تمام طلاب هر کلاس قرار گیرد و به صورت غیر حضوری کلاسها و سرفصلها و برنامه های هر درس در ایام تعطیل، ارائه و پیگیری خواهد شد.

تذکرات:

* لازم است تمامی طلاب نرم افزار پیام رسان ایتا در گوشی یا رایانه خود نصب نمایند.

* فایل‌های صوتی که در کانال قرار می­گیرد صرفاً جهت استفاده‌ی شخصی طلاب می‌باشد و در اختیار دیگران قرار دادن مجاز نمی‌باشد.

* طلاب باید تکالیف تعیین شده اساتید تا پایان اسفند ماه را انجام دهند.

* شیوه تحصیل برای ایام بعد از تعطیلات نوروز متعاقباً اعلام خواهد شد.

* طلاب گرامی می توانند برای رفع ابهامات و مشکلات با مرکز تخصصی خود تماس حاصل فرمایند.

***************

اطلاعیه شماره 1