اطلاعیه شماره 8؛

اعلام تکالیف آموزشی دروس سطح 3

اطلاعیه

ستاد آموزش از راه دور با هدف تثبیت دروس سطح 3، طرح الزامی خلاصه نویسی دروس را اجرا می کند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای اعلام کرد: با هدف تثبیت دروس سطح 3، طرح الزامی خلاصه نویسی دروس در این مقطع اجرا می شود. در این اطلاعیه آمده است:

طلاب محترم تمامی رشته های سطح 3 موظفند تمامی جلسات درسی بارگذاری شده در سامانه محتوا را طبق محدوده اعلامی پایان اسفندماه به صورت جداگانه با رعایت تذکرات ذیل خلاصه نموده و تا تاریخ 25 فروردین 1399 ارسال نمایید.

تذکرات:

1- در خلاصه نویسی به مهمترین و کلیدی‌ترین نکات که منتقل‌کننده محتوای درس است، به طور خلاصه اشاره گردد؛ ذکر فهرست مطالب اشاره شده توسط استاد، کفایت نمی‌کند.

2- خلاصه‌نویسی هر جلسه درسی، حداقل در یک و حداکثر در دو صفحه ارائه گردد.

3- خلاصه‌نویسی به گونه‌ای انجام گیرد که در مراجعات بعدی قابل استفاده و مفهوم باشد.

4- بارم خلاصه‌نویسی دروس، 4 نمره از 20 نمره پایانی می‌باشد.

5- خلاصه‌نویسی در فرم پیوست، تکمیل و ارسال شود.

6- مرجعی که باید فرم های خلاصه نویسی تکمیل شده و به آن ارسال شود، متعاقباً اعلام می ­شود.

7- خلاصه‌نویسی تدریس های بعد از تعطیلات نوروز، به صورت هفتگی در آخر هر هفته ارسال گردد.

فرم خلاصه‌نویسی (ورد)

فرم خلاصه‌نویسی (pdf)