دانشکده هدی از میان بانوان طلبه دانشجو می پذیرد

دانشکده هدی

دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی از میان بانوان طلبه برای مقطع کارشناسی ارشد در هفت رشته دانشجو می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل،  دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی وابسته به جامعه الزهرا علیهاالسلام با مجوز رسمی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برای سال 1399 از بین بانوان طلبه در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشکده هدی، پذیرش دانشجو از میان بانوان طلبه از طریق آزمون اختصاصی صورت می گیرد.

رشته های تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی شامل «روانشناسی اسلامی مثبت گرا»، «فلسفه و کلام اسلامی»، «شیعه شناسی»، «علوم قرآن و حدیث»، «حقوق خصوصی»، «مدیریت آموزشی» و «حقوق جزا و جرم شناسی» هستند.

دارندگان مدرک کارشناسی دانشگاهی، با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل دروس حوزوی، مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

بر اساس این گزارش، زمان ثبت نام و برگزاری آزمون متعاقبا اعلام می‌شود.

دریافت تصویر خبر