ویژه طلاب مرکز تخصصی حکمت اسلامی؛

مسابقه کتابخوانی «روشنا 2» برگزار می‌شود

مسابقه کتابخوانی روشنا 2

مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی از برگزاری دومین مسابقه از سلسله‌مسابقات کتابخوانی «روشنا» ویژه طلاب این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم فهیمه فیضی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر با اشاره به برگزاری مسابقه کتابخوانی «روشنا 2»، عنوان کرد: مرکز تخصصی حکمت اسلامی با هدف ارتقای سطح علمی طلاب تحصیلات تکمیلی، سلسله‌مسابقات کتابخوانی تخصصی با رویکرد فلسفه و کلام اسلامی تحت عنوان «روشنا» برگزار می‌کند.

مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی با بیان اینکه نخستین دوره مسابقات کتابخوانی روشنا، تابستان سال گذشته برگزار شد، گفت: دومین دوره مسابقه کتابخوانی روشنا ویژه طلاب مرکز تخصصی حکمت اسلامی برگزار می‌شود.

فیضی افزود: کتاب «ره افسانه (نقد و بررسی فرقه یمانی بصری)» تألیف محمد شهبازیان برای این دوره از مسابقات در نظر گرفته شده است.

وی، مهلت تحویل پاسخنامه را تا 17 مهرماه 97 اعلام کرد و بیان داشت: علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقات می‌توانند جهت تهیه کتاب به دفتر آموزش مرکز تخصصی حکمت اسلامی مراجعه کنند و از تخفیف ۵۰ درصدی بهره‌مند شوند.

مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی در پایان عنوان کرد: مرکز تخصصی حکمت اسلامی به نفرات برگزیده این مسابقه، جوایزی اهدا می‌کند.