انتشار نخستین شماره نشریه داخلی «گذرگاه»

نشریه گذرگاه

نخستین شماره از نشریه داخلی «گذرگاه» به همت گروه انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، گروه انجمن علمی پژوهشی تاریخ زیر نظر معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام اقدام به انتشار نخستین شماره از نشریه داخلی با عنون «گذرگاه» کرده است.

در این نشریه، پنج مقاله از جمله مقاله‌های «بررسی و نقد گزارش صلح امام حسن علیه‌السلام براساس کتاب الامامه و السیاسه» تألیف لیلا همایون فرد (دانش‌پژوه سطح چهار تاریخ اسلام)؛ «علامه محمد باقرمجلسی؛ نماد اتحاد دین و سیاست» به قلم مریم صفری (دانش‌پژوه سطح سه تاریخ اسلام) و «نقش عنصر زمان در سیره سیاسی امام صادق علیه السلام» نوشته علی الهامی (استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران) و سیده زهرا محمدی (دانش‌پژوه سطح سه تاریخ اسلام) منتشر شده است.

مقالات «تحلیلی بر دیدگاه خانم آنه ماری شیمل درباره اسلام» به قلم فاطمه میری فرد(دانش‌پژوه سطح سه تاریخ اسلام) و «بررسی سیر روند گسترش مذهب شافعی در اندونزی» به نگارش فاطمه شکیب رخ (دانش‌آموخته سطح سه تاریخ اسلام) از دیگر مقالات منتشر شده در این شماره است.

انجمن‌های علمی ـ پژوهشی با هدف حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ پژوهش و ارتقای روحیه و بنیه علمی طلاب مستعد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام فعالیت‌های خود را از اردیبهشت ماه 97 آغاز کرده‌اند.

نشريه «مطالعات تربيتی و روانشناختی خانواده» به همت انجمن علمی پژوهشی تعلیم و تربیت، دو فصلنامه داخلی «تاریخ‌پژوهی بانوان» ویژه گروه علمی پژوهشی تاریخ، نشریه علمی «کتاب مسطور» ویژه انجمن علمی پژوهشی تفسیر و علوم قرآن و نشریه علمی « چکامه انتظار » ویژه انجمن علمی پژوهشی مهدویت از جمله نشریات منتشر شده جامعه الزهرا علیهاالسلام است که به وسیله انجمن‌های علمی پژوهشی این مؤسسه منتشر می‌شوند.

علاقه مندان جهت دریافت این نشریات می‌توانند با شماره تلفن اداره پشتيباني معاونت پژوهش به شماره تلفن 32112176 تماس بگیرند.

به منظور آشنایی پژوهشگران با مقالات درج شده در این نشریه، چکیده مقالات ارائه شده است که به پیوست می‌آید.

دانلود چکیده مقاله تحلیلی بر دیدگاه آنه‌ماری شیمل درباره اسلام

دانلود چکیده مقاله نقش عنصر زمان در سیره سیاسی امام صادق (علیه‌السلام)

دانلود چکیده مقاله بررسی سیر روند گسترش مذهب شافعی در اندونزی

دانلود چکیده مقاله نقد و بررسی گزارش صلح امام حسن علیه السلام