مسابقه مجازی حفظ در بهار قرآن ویژه نونهالان مهدکودک شکوفه‌های بهار

8587683769218041119686619843 - Copy

مسابقه مجازی حفظ در بهار قرآن ویژه نونهالان مهدکودک شکوفه‌های بهار با محوریت حفظ سوره قدر برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مسابقه مجازی حفظ در بهار قرآن از سوی مهد کودک شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه الزهرا علیهاالسلام ویژه نونهالان این مهد برگزار می‌شود.

این مسابقه به مناسبت ماه مبارک رمضان و اهمیت قرائت قرآن در این ماه عظیم الشأن و به منظور ترغیب کودکان مهد کودک برای تلاوت قرآن برگزار می‌شود.

در این مسابقه، حفظ سوره مبارکه قدر برای گروه سنی زیر ۶ سال و حفظ سوره مبارکه قدر به همراه معنی شعر گونه آن برای گروه سنی ۶ سال در نظر گرفته شده است.

در این مسابقه که به صورت مجازی برگزار می‌شود، کودکان می‌توانند از طریق ضبط فیلم، خود را معرفی کرده و پس از قرائت سوره قدر و سرودن شعر، فیلم را برای ما به نشانی http://sapp.ir/jz.mahd2040 در پیام رسان سروش و یا شماره تلفن ۰۹۳۷۱۴۰۴۸۱۰ ارسال کنند.

مهلت شرکت در این مسابقه تا 30 اردیبهشت است و نتایج این  مسابقه روز 4 خرداد همزمان با عید سعید فطر اعلام می‌شود.

دریافت تصویر خبر