تبیین «ارزش‌های اخلاقی و تربیتی استحکام‌ بخش خانواده» در درس اخلاق آنلاین

درس اخلاق

درس اخلاق عمومی آنلاین ویژه طلاب حضوری و غیرحضوری با موضوع تبیین «ارزش‌های اخلاقی و تربیتی استحکام‌ بخش خانواده» برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهرا حسینی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر عنوان کرد: با توجه به عدم برگزاری کلاس های حضوری طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در روزهای کرونایی، درس اخلاق طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در نیمسال دوم سال تحصیلی 1398-1399 به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: جلسات درس اخلاق برای طلاب دوره عمومی و تکمیلی مجموعه به طور مجزا تشکیل می‌شود.

حسینی افزود: جلسه درس اخلاق طلاب دوره عمومی حضوری و غیرحضوری روز یکشنبه 28 اردیبهشت ماه ساعت ۱۲ تا ۱۳به صورت آنلاین برگزار می‌شود و خانم زهرا فخر روحانی، استاد اخلاق حوزه به تبیین موضوع «ارزش‌های اخلاقی و تربیتی استحکام‌ بخش خانواده» می‌پردازد.

وی ادامه داد: طلاب سطح دو حضوری و غیرحضوری می‌توانند از طریق پیوند http://adobe.vujz.ir/akhlaq۲ در این جلسات شرکت کنند.