بازدید جمعی از دانشجویان و فعالان فرهنگی هندوستان از جامعه‌الزهرا(س)

جامعه الزهرا

جمعی از دانشجویان و فعالان فرهنگی هندوستان از جامعه‌الزهرا(س) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، 18 نفر از دانشجویان و فعالان فرهنگی کشور هندوستان وابسته به مؤسسه الحکمه جامعه‌المصطفی(ص) روز یکشنبه از جامعه الزهرا (س) بازدید کردند

مهمانان با بخش‌های مختلف جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها که بزرگترین مرکز علمی حوزه‌ای بانوان در جهان تشیع است و بیش از 14 هزار طلبه ایرانی و غیرایرانی در این مؤسسه مشغول به تحصیل هستند، آشنا شدند.

در این بازدید، سرکار خانم تسنیم جعفری که فارغ‌التحصیل سطح دو جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها بود و اکنون جزو فعالان فرهنگی کشور هندوستان است و مراکز علمی فرهنگی در این کشور تأسیس کرده، مسئولیت گروه را به عهده داشت.

در جریان این بازدید، دانشجویان و فعالان کشور هندوستان از نزدیک با مدارس علمیه، مراکز علمی، پژوهشی و تفریحی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و همچنین شرایط پذیرش برای متقاضیان غیرایرانی آشنا شدند.