برگزاری درس اخلاق آنلاین با موضوع «ارزش‌های اخلاقی و تربیتی استحکام‌ بخش خانواده»

درس اخلاق

سرپرست اداره کل امورتربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری درس اخلاق عمومی آنلاین با موضوع «ارزش‌های اخلاقی و تربیتی استحکام‌ بخش خانواده» ویژه طلاب حضوری و غیرحضوری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر عنوان کرد: با توجه به عدم برگزاری کلاس‌های حضوری طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام ، جلسات درس اخلاق در نیمسال دوم سال تحصیلی 1398-1399 به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امورتربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام با بیان اینکه تا کنون پنج جلسه درس اخلاق آنلاین در ترم تحصیلی جاری برگزار شده است، گفت: ششمین جلسه درس اخلاق آنلاین روز یکشنبه 18 خرداد ساعت 12 تا 13 تشکیل می‌شود.

حسینی افزود: در این جلسه که ویژه طلاب دوره عمومی و تکمیلی حضوری و غیرحضوری است، خانم زهرا فخر روحانی، استاد اخلاق حوزه به تبیین موضوع «ارزش‌های اخلاقی و تربیتی استحکام‌ بخش خانواده» می‌پردازد.

وی یادآور شد: طلاب سطح 2 و سطح 3حضوری و غیرحضوری می‌توانند از طریق پیوند http://adobe.vujz.ir/akhlaq2/ در این جلسات شرکت کنند.