مراسم سوگواری شهادت امام صادق(ع) برگزار می‌شود

شهادت امام جعفر صادق علیه السلام

مراسم سوگواری شهادت امام صادق علیه‌السلام همراه با مجلس یادبود مرحوم «سیدعلی مدنی بجستانی» عموی بزرگوار مدیر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در آستانه سالروز شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام (25 شوال)، مراسم سوگواری شهادت امام صادق علیه‌السلام با حضور کارمندان و اساتید جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی برگزار می‌شود.

همزمان با این برنامه، مجلس یادبود و گرامیداشت مرحوم «سیدعلی مدنی بجستانی» عموی بزرگوار مدیر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها گرامی برگزار می‌شود.

سخنران این مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی مدیر گروه تفسیر و علوم قرآن جامعه‌الزهرا‌ سلام‌الله‌علیها است، همچنین حاج حسن باقری به ذکر مصیبت می‌پردازد.

این مراسم روز یکشنبه 17 تیرماه ساعت 7 تا 8 در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.