از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی صورت گرفت:

تدوین و توزیع ویژه‌نامه پیشوای صداقت بر اساس زندگی‌نامه امام صادق(ع)

ویژه نامه شهادت امام صادق

به همت معاونت فرهنگی تبلیغی، ویژه‌نامه پیشوای صداقت بر اساس زندگی‌نامه امام صادق علیه‌السلام تدوین و در جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، به مناسبت ایام شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام، ویژه‌نامه «پیشوای صداقت» از سوی اداره کل امور فرهنگی تدوین و در جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها توزیع شد.

این ویژه‌نامه به منظور تعظیم شعائر اسلامی و افزایش سطح آگاهی بانوان طلبه، کارمندان، اساتید و خانواده‌های ایشان درباره زندگی فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و تشکیلاتی امام جعفر صادق علیه‌السلام تدوین شده است.

الگوگیری از وجود مبارک امام صادق علیه‌السلام در عرصه‌های زندگی به عنوان رئیس مذهب شیعه از دیگر اهداف گردآوری و توزیع این ویژه‌نامه بوده است.

این ویژه‌نامه همزمان با مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام بین مراجعه‌کنندگان مجموعه فرهنگی ورزشی شهیده سیاری و شرکت‌کنندگان در دوره‌های مهارتی فرهنگی و همچنین اساتید وکارمندان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها توزیع شد.

جهت مشاهده ویژه‌نامه «پیشوای صداقت»، این پیوند را فعال کنید.