تمدید مهلت ثبت نام بانوان طلبه در دانشکده هدی تا 30 تیر

دانشکده هدی

مهلت ثبت نام بانوان طلبه در هفت رشته کارشناسی ارشد دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی تا 30 تیر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، مهلت ثبت نام طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در پذیرش کارشناسی ارشد دانشکده هدی تا 30 تیر تمدید شد.

دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی وابسته به جامعه الزهرا علیهاالسلام که دارای مجوز رسمی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور است، برای سال ۱۳۹۹ از بین بانوان طلبه در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد.

در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد، هفت رشته تحصیلی «روانشناسی اسلامی مثبت گرا»، «فلسفه و کلام اسلامی»، «شیعه شناسی»(برگزاری دوره به دو زبان فارسی و انگلیسی)، «علوم قرآن و حدیث»، «حقوق خصوصی»، «مدیریت آموزشی» و «حقوق جزا و جرم شناسی» در دانشکده هدی ارائه می‌شود.

پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد از طریق آزمون اختصاصی انجام می‌شود که در این راستا، معاونت آموزش و پژوهش دانشکده هدی، منابع آزمون اختصاصی پذیرش طلاب و جدول رشته‌ها، مواد و ضرایب امتحانی را اعلام کرده است.

فارغ التحصیلان دانشگاهی نیز با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل دروس حوزوی، مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

آخرین مهلت ثبت نام در این فراخوان تا 30 تیر تمدید شد و آزمون اختصاصی آن ۱۴ شهریور برگزار می‌شود.

علاقه مندان به تحصیل در این دانشکده می‌توانند به پایگاه اطلاع رسانی دانشکده هدی به نشانی http://hu.jz.ac.ir مراجعه کنند.

جهت مشاهده منابع آزمون اختصاصی پذیرش طلاب و جدول رشته ها، مواد امتحانی و ضرایب این پیوند را فعال کنید.