با حضور عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی؛

سلسله نشست های مجازی «حجاب در آینه عرف و قانون» برگزار می‌شود

نشست حجاب

سلسله نشست های مجازی «حجاب در آینه عرف و قانون» با حضور دکتر خزعلی ویژه طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سلسله نشست های مجازی «حجاب در آینه عرف و قانون» از سوی اداره دانش آموختگان معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این سلسله نشست که در پنج جلسه به صورت مجازی برگزار می‌شود، خانم کبری خزعلی، عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی به ارائه بحث می پردازد.

در این جلسات موضوعاتی چون شرح واقعه گوهرشاد، وظیفه حکومت در رابطه با حجاب، قوانین عفاف و حجاب حاکم در دانشگاه‌ها و اماکن اداری، بحث‌های نظری درباره حجاب مورد تبیین قرار می گیرد.

این نشست روزهای چهارشنبه ساعت 10 به صورت مجازی از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/nedaye-goharshad  برگزار می‌شود. علاقه مندان می توانند برای ثبت نام در این دوره با شماره تلفن 32112437-025 تماس بگیرند.