برگزاری مسابقه کتابخوانی «بزرگترین فریضه» ویژه نمایندگان تربیتی سرویس‌های نقلیه

مسابقه کتابخوانی بزرگترین فریضه

مسابقه کتابخوانی «بزرگترین فریضه» تألیف آیت‌الله مصباح یزدی ویژه نمایندگان تربیتی سرویس‌های نقلیه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم «طیبه سادات طباطبایی» روز دوشنبه درگفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: در ادامه طرح برنامه‌های مربوط به نمایندگان تربیتی سرویس‌های نقلیه، مسابقه کتابخوانی از کتاب «بزرگترین فریضه» تألیف آیت‌الله مصباح یزدی ویژه این نمایندگان برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: هدف از برگزاری این مسابقه، ترویج و تعمیق بیشتر مبانی علمی، معرفتی و عملیاتی فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.

طباطبایی با بیان اینکه حدود 70 نماینده تربیتی در سرویس‌های نقلیه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به فعالیت‌های تربیتی و اخلاقی می‌پردازند، گفت: اجرای طرح «در محضر استاد» و توزیع برگه های قرآنی با همکاری اداره قرآن و حدیث از جمله این فعالیت‌ها است.

وی در پایان تصریح کرد: نمایندگان تربیتی می‌توانند پاسخنامه‌های خود را تا 15 فروردین‌ماه 97 به اداره کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) تحویل دهند.