در جلسه‌ای با حضور معاونان جامعه مقرر شد؛

بهسازی و بازسازی مزار شهدای گمنام جامعه الزهرا(س)

مزار شهدا

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نخستین جلسه کارشناسی اصلاح وضعیت مزار شهدای گمنام جامعه الزهرا علیها‌السلام با حضور حجج اسلام والمسلمین حسین تهرانی، معاون فرهنگی تبلیغی، محمدجواد رحمتی، مدیرکل صیانت، هادی اندیشه، مدیرکل روابط عمومی و بین‌الملل، آقای عباس محمدی، معاون اداری مالی و سرکار خانم احسانی، رئیس اداره هماهنگی مجتمع‌های آموزشی در محل مزار شهدای گمنام برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد از آنجا که مزار شهدا یک مکان فرهنگی و دارای قداست ویژه ای است، به‌گونه‌ای بهسازی و بازسازی شود که برای برگزاری مراسمات فرهنگی و مذهبی مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین مقرر شد همه بخش‌ها و کسانی که طرح یا نظری درباره بهسازی مزار شهدا دارند طرح‌ها و پیشنهادات خود را به صورت مکتوب در اختیار روابط عمومی قرار دهند تا با جمع‌بندی و بررسی آنها، طرحی جامع در این مورد تهیه شود.

گفتنی است، پیکر پاک سه شهید گمنام دفاع مقدس در صحن آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام جامعه الزهرا آرمیده اند.