امکان ثبت اعتراض نسبت به نتیجه آزمون ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

سنجش و پذیرش

داوطلبانی که نسبت به نتیجه آزمون ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ اعتراض دارند می توانند اعتراض خود را از طریق سامانه سنجش و پذیرش ثبت کنند.

به گزارش روابط عمومی، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای از امکان اعتراض به نتایج آزمون ورودی این موسسه علمی خبر داد. در این اطلاعیه آمده است:

به اطلاع داوطلبانی که در آزمون قبول نشده اند و به نتیجه آزمون خود اعتراض دارند می رساند از تاریخ 28 تیر 99 به مدت 10 روز می توانند از طریق لینک ذیل نسبت به ثبت اعتراض خود اقدام نمایند.

نتیجه اعتراضها پس از بررسی و دسته بندی به دو شیوه ذیل پاسخ داده خواهد شد:

الف: اعتراض هایی که امکان پاسخگویی به آن تا قبل از آغاز نیمسال اول تحصیلی امکان پذیر باشد حداکثر تا 10 شهریور نتیجه آن اطلاع رسانی خواهد شد.

ب: اعتراض هایی که برای بررسی نیاز به زمان بیشتری دارد که پس از بررسی در آبان 99 نتیجه آن اعلام و پذیرفته شدگان از نیمسال دوم مشغول به تحصیل خواهند شد.

ثبت اعتراض