انتشار کتاب «نسیم هدی» ویژه دانش آموزان پایه هفتم هدی

کتاب نسیم هدی پایه هفتم

کتاب «نسیم هدی» ویژه دانش آموزان پایه هفتم به همت انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام چاپ و منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، کتاب «نسیم هدی» جهت استفاده دانش آموزان مجتمع آموزشی تربیتی هدی در کلاس‌های فوق برنامه توسط انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر می‌شود.

کتاب نسیم هدی ویژه دانش آموزان پایه هفتم توسط جمعی از نویسندگان سرکار خانم‌ها نفیسه حقیقی، معصومه سیفی کناری، الهه فیروزی و فاطمه ترسلی تدوین شد و به همت انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام به چاپ رسید.

این کتاب پس از مطالعات لازم در روند فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مجتمع هدی، با اهداف نهادینه کردن عبودیت و تعمیق باورهای دینی، تقویت روح تعاون و همکاری و همدلی، شکوفاسازی خلاقیت، رشد و کمال انسانی و معنوی و ایجاد انگیزه برای انجام فعالیت‌های پژوهشی تدوین شده است.

کتاب «نسیم هدی» ویژه دانش آموزان پایه هفتم هدی در قالب 14 درس و در هزار نسخه منتشر شده است.

پیش از این، کتاب «نسیم هدی» ویژه پایه اول و دوم دبستان توسط جمعی از پژوهشگران تدوین و در قالب ۲۰ درس و هزار نسخه به چاپ رسید.

آموزه‌های ناب دینی، سند تحول بنیادین، مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش با عنایت به راهنمای برنامه‌های درسی و اهداف هر دوره، پایه و اساس تولید محتواها است و قرار است این کتاب برای همه دوره‌ها و پایه‌های تحصیلی تدوین و منتشر شود.