پایان‌نامه «آسیب شناسی تربیتی اوقات فراغت با تأکید بر منابع اسلامی» دفاع می شود

جلسه دفاع باموضوعآسیب شناسی تربیتی اوقات فراغت با تأکید بر منابع اسلامی یکشنبه5مردادساعت8صبح

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «آسیب شناسی تربیتی اوقات فراغت با تأکید بر منابع اسلامی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته تعلیم و تربیت اسلامی با موضوع «آسیب شناسی تربیتی اوقات فراغت با تأکید بر منابع اسلامی» با ارائه خانم سیده فاطمه شرف الدین برگزار می‌شود.

سرکار خانم طاهره ماهروزاده، استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین شرف الدین، مشاور این پایان‌نامه هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی حسینی زاده، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز یکشنبه 5 مرداد، ساعت 8 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی برگزار می‌شود.