از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا (س)؛

فراخوان «ایده‌پردازی و ارائه راهکارهای تربیتی» ویژه اساتید اعلام شد

فراخوان ایده پردازی

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام از اعلام دومین فراخوان مسابقه «ایده‌پردازی و ارائه راهکارهای تربیتی در حوزه فعالیت اساتید» این مؤسسه علمی حوزوی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهراحسینی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دومین فراخوان «ایده پردازی و ارائه راهکارهای تربیتی در حوزه فعالیت اساتید» ویژه اساتید از سوی اداره امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی تصریح کرد: این طرح به منظور رشد و بالندگی تربیتی حوزه مبارکه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و بهره‌مندی از ایده‌های برتر در حوزه فعالیت‌های تربیتی اخلاقی اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام، تدوین و برنامه ریزی شده است .

حسینی افزود: قالب‌های «طرح و برنامه»، «پیشنهادات و بیان دیدگاه‌ها» و «مقالات و مکتوبات علمی» از جمله موضوعات این فراخوان است.

وی مهلت ارسال ایده ‌ ها و راهکارهای تربیتی را تا 15 مهر ۱۳۹9 اعلام کرد و گفت: اساتید علاقه ‌مند به شرکت در فراخوان می‌توانند آثار خود را به اداره امور تربیتی (طبقه سوم ساختمان شهید مطهری) تحویل دهند و یا به نشانی الکترونیکی Tarbiati.edu@jz.ac.ir و کانال تربیتی اخلاقی تسنیم در شبکه اجتماعی ایتا به شناسه @Mf_tabesh ارسال کنند.

سرپرست اداره کل امور تربیتی در پایان یادآور شد: پس از دریافت آثار، ایده‌ها و راهکارهای برگزیده تجلیل می‌شوند.

براساس این گزارش، محورهای فراخوان ایده پردازی و ارائه راهکارهای تربیتی به شرح زیر اعلام می شود:

۱ - نقش سیستم آموزشی و متون درسی در ارتقای سطح امور تربیتی؛

2-  نقش اساتید در ارتقای سطح معرفتی، تربیتی و اخلاقی؛ (ارائه روش ها و راهکارهای تربیتی)؛

3-  نقش طلاب در درونی سازی اخلاق و تربیت در عرصه های فردی، خانوادگی و اجتماعی؛

4-  نقش دروس اخلاق عمومی در ارتقای  سطح اخلاق و تربیت طلاب و اساتید؛

5-  نقش خانواده در رشد مسائل اخلاقی و تربیتی طلاب؛

6-  راهکارهای مدیریت برنامه ریزی و توانمندی جمع بین تحصیل وخانواده؛

7-  راهکارهای نهادینه‌سازی مهارت های تربیتی تحکیم خانواده؛

8-  راهکارهای نهادینه سازی شئونات و زیّ طلبگی؛

9-  راهکارهای تحکیم و تثبیت سنت های تربیتی حوزه؛

10-  راهکارهای احیا و فرهنگ‌سازی امربه معروف و نهی از منکر در حوزه علمیه؛

11-  راهکارهای کاهش آسیب‌ها و تأثیرات فضای مجازی در تربیت دینی، اخلاقی، اجتماعی طلاب؛