دوازدهمین مرحله دوره نهج‌البلاغه‌خوانی برگزار می‌شود

نهج البلاغه

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از برگزاری مرحله دوازدهم (مرحله جامع) دوره نهج‌البلاغه‌خوانی که مرحله پایانی این دوره است، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک ایام دهه کرامت با اشاره به برگزاری دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی ویژه بانوان طلبه، عنوان کرد: دوره نهج‌البلاغه‌خوانی به همت اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از ابتدای سال 96 آغاز شد و اکنون مرحله پایانی این دوره برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی، نهج‌البلاغه را کتاب شخصیت‌شناسی حضرت امیرالمؤمنین علیه‌السلام و فرهنگ‌نامه مفاهیم اسلامی معرفی و بر لزوم مطالعه و پژوهش های وسیع در این کتاب شریف تأکید کرد.

طباطبایی بیان کرد: اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در راستای ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه‌خوانی و انس طلاب با این کتاب سترگ و دست‌یابی به فرهنگ علوی علیه‌السلام در همه ابعاد زندگی، 11 مرحله از دوره غیرحضوری حدیث‌خوانی نهج‌البلاغه را برگزار کرده که مورد استقبال طلاب مدارس جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و طلاب بعضی شهرستان‌ها قرار گرفته است.

وی با اشاره به آغاز دوازدهمین مرحله حدیث‌خوانی نهج‌البلاغه، گفت: این مرحله، آزمون جامع از کل نهج‌البلاغه است که در اختیار شرکت‌کنندگان این دوره مطالعاتی قرار می‌گیرد و افراد می‌توانند با مراجعه به فهرست موضوعی نهج‌البلاغه مرحوم دشتی و یا معجم موضوعی نهج‌البلاغه، به سوالات پاسخ دهند.

مدیر کل امور تربیتی یادآور شد: طلاب شرکت‌کننده در این دوره تا 31 مردادماه فرصت دارند پاسخنامه‌های خود را به اداره قرآن و حدیث در سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی تحویل دهند و یا به ایمیل مندرج در آیین‌نامه مسابقات ارسال کنند.

طباطبایی در پایان افزود: بانوانی که به هر دلیل موفق به ارائه پاسخنامه‌های مراحل قبل نشدند، می‌توانند نسبت به ارسال پاسخنامه‌های خود تا پایان مردادماه اقدام کنند؛ همچنین علاقه‌مندان جهت دریافت اطلاعات و ثبت نام به ورودی ساختمان شهید بهشتی(ره)، سرای ثقلین مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 32112355 تماس بگیرند.

جهت دریافت پرسش‌نامه اولین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(حکمت ۱ تا ۱۴۷) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه دومین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(حکمت ۱۴۸ تا ۳۱۷) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه سومین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(حکمت ۳۱۷ تا ۴۸۰) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه چهارمین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(نامه یک تا۴۰) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه پنجمین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(نامه ۴۰ تا۷۹) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه ششمین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(خطبه ۲۰۰ تا ۲۳۹) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه هفتمین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(خطبه ۱۷۱ تا ۲۰۰) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه هشتمین مرحله دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(خطبه۱۳۰ تا ۱۷۱) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه نهمین مرحله دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(خطبه ۹۱ تا ۱۳۰) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه دهمین مرحله دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(خطبه 41 تا 90) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه یازدهمین مرحله دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(خطبه 1 تا 40) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه دوازدهمین مرحله دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(مرحله جامع) این پیوند را فعال کنید.