معاون فرهنگی تبلیغی عنوان کرد:

شرکت بیش از 570 نفر در طرح رویش 97

تهرانی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی با بیان اینکه طرح رویش 97 جهت غنی‌سازی اوقات فراغت طلاب و فرزندان طلاب و کارمندان اجرا شد، گفت: بیش از 570 نفر در 34 دوره آموزشی مهارتی مختلف شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان در اوقات فراغت تابستان، عنوان کرد: دوره‌های آموزشیِ تابستان با عنوان طرح رویش97 با رویکرد غنی‌سازی اوقات فراغت بانوان طلبه، فرزندان طلاب و کارمندان از سوی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی برگزار شد.

معاون فرهنگی تبلیغی با بیان اینکه بیش از 570 نفر در 34 دوره آموزشی مختلف ثبت نام کردند، تصریح کرد: دوره‌های آموزشی در دو سطح کودک و نوجوان و ههمچنین بزرگسالان برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی افزود: دوره‌های آموزشی برگزار شده در تابستان امسال،در قالب‌های هنری، رایانه‌ای و ادبی بود و رشته‌هایی همچون دکوپاژ، نقاشی خلاق، خوشنویسی تحریری، نویسندگی خلاق، خلاقیت با مقوا، جُنگ اعتقادی و ... مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

وی در پایان یادآور شد: دوره‌های آموزشی تابستان روز پنجشنبه 4 مردادماه به پایان می‌رسد و پس از آن،ان شاء الله جهت برگزاری دوره‌های آموزشی پاییزه برنامه‌ریزی خواهد شد.